Śledź Atlantycki

w sosie koperkowym

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

      Śledź Atlantycki w sosie koperkowym
      • Kremowy koperkowy sos
      • Źródło kwasów Omega
      • Dawka witaminy D
      • Marynowany śledzik

        PoznajProdukt

        • filety ze śledzia atlantyckiego

        • olej rzepakowy

        • ogórek

        • śmietana

        • koperek

        32 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,4 % ogórek konserwowy, 8 % cebula marynowana,  4,8 % śmietana, jogurt (mleko, skrobia), cukier, 1,5 % koperek, sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, ekstrakt przypraw, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

        W 100 g produktu:wartość energetyczna:1317 kJ / 319 kcal, tłuszcz:29,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g,węglowodany: 6,1 g w tym cukry: 6,1 g, białko: 6,1 g, sól: 1,2 g, możliwe naturalne odchylenia

        Produkt zawiera ryby, jaja i produkty pochodne, gorczycę, mleko i produkty pochodne.

        Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.

        Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

        • 0Kalorii
        • 0gWęglowodanów
        • 0gBiałka
        • 0gTłuszczu

        Co dajeW praktyce

        • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
        • 0Kroków
        • 0 MinutyEnergicznego tańca
        • 0 GodzinSpania