Śledź Atlantycki

w sosie śmietanowym ze szparagami

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

      Śledź Atlantycki w sosie śmietanowym ze szparagami
      • Sezonowe składniki
      • Kremowy sos
      • Delikatny śledzik
      • Porcja na większy apetyt

      PoznajProdukt

      • Śledź

      • Śmietana

      • Szparagi białe

      • Fasolka szparagowa

      32% filety ze śledzia atlantyckiego* (śledź, cukier, sól, ocet spirytusowy, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, stabilizator: glukonian sodu, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, kwas jabłkowy), olej rzepakowy, 13,5% szparagi białe konserwowe, woda,  8,8% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), 4,7% fasola szparagowa, cukier, ocet spirytusowy, jogurt (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar), sól, żółtko jaja, gorczyca mielona, kurkuma, mieszanka przyprawowa, cebula granulowana, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

       

      W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1236, Energia (kcal) 299, tłuszcz 28,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 4,4 węglowodany (g) 5,9 w tym cukry (g) 5,2 białko (g) 5,7 sól (g) 1,8

       

      Produkt zawiera: rybę, mleko, jaja oraz gorczycę.

      Produkt może zawierać:  skorupiaki, soję i seler.

       

       

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania