Filety

z makreli w kremie ajvar

  • Porcja na raz
  • Źródło omega-3
  • Pyszne kawałki ryby
  • Pożywna przekąska
Wybierz gramaturę

    • 0Kcal
    • 0,0gWęglowodanów
    • 0,0gBiałka
    • 0,0gTłuszczu

    Co daje

    W praktyce

    • 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
    • 0Kroków
    • 0 MinutEnergicznego tańca
    • 0,0 GodzinSpania

    Poznaj produkt

    • filety z makreli

    • papryka czerwona

    • marchew

    • cebula

    • krem pomidorowy

    • bez laktozy
    Pełny skład i opis produktu

    45% solone filety z makreli [makrela, sól], 30% warzywa [papryka czerwona, cebula, marchew – w zmiennych proporcjach], 25% krem pomidorowy [ woda, 8,1% koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, cebula smażona, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, pieprz czarny, 0,05% czosnek suszony, ekstrakt ziela angielskiego, chili]

    wartości odżywcze

    W 100 g produktu:Wartość energetyczna: 217 kcal, tłuszcz: 18g, węglowodany: 4 g, białko: 9g.

    alergeny

    Produkt zawiera rybę i gluten.

    Czy wiesz, że...

    Tuńczyk to doskonałe źródło selenu, witaminy B3, witaminy B12 i białka.

    Wędzona makrela zawiera ponad dwa razwy więcej cennych kwasów omega-3 i omega-6, niż surowa!

    Przeciętny polak rocznie zjada 2 kg śledzi!

    Smaki Lisnera