Filety

z makreli w sosie pomidorowym

  • Porcja na raz
  • Źródło omega-3
  • Pyszne kawałki ryby
  • Pożywna przekąska
Wybierz gramaturę

    • 0Kcal
    • 0,0gWęglowodanów
    • 0,0gBiałka
    • 0,0gTłuszczu

    Co daje

    W praktyce

    • 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
    • 0Kroków
    • 0 MinutEnergicznego tańca
    • 0,0 GodzinSpania

    Poznaj produkt

    • filety z makreli

    • krem pomidorowy

    Pełny skład i opis produktu

    filety z makreli 50% (Scomber scombrus), sos pomidorowy 50%  [woda, koncentrat pomidorowy 13%, cukier, olej rzepakowy, sól, ocet spirytusowy, przyprawy, skrobia modyfikowana, substancje zagęszczające: guma guar, aromat].

    wartości odżywcze

    W 100 g produktu:Wartość energetyczna: 1308 kJ / 316 kcal, Tłuszcz: 27,0 g w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone:6,2 g, Węglowodany:5,2 g w tym cukry:4,8 g, Białko:13,0 g Sól:1,2 g Kwasy tłuszczowe Omega-3: 7,5 g Kwasy tłuszczowe EPA i DHA: 4,8 g.

    alergeny

    Produkt zawiera rybę i gluten

    Czy wiesz, że...

    Tuńczyk to doskonałe źródło selenu, witaminy B3, witaminy B12 i białka.

    Wędzona makrela zawiera ponad dwa razwy więcej cennych kwasów omega-3 i omega-6, niż surowa!

    Przeciętny polak rocznie zjada 2 kg śledzi!

    Smaki Lisnera