Filety śledziowe a'la Matjas
w oleju

- Łagodnie solony
- Delikatna nutka wędzenia
- Bogate źródło Omega-3
- Idealna baza do potraw
Wybierz gramaturę
Poznaj inne smaki:
- 0Kcal
- 0,0gWęglowodanów
- 0,0gBiałka
- 0,0gTłuszczu
Co daje
W praktyce
- 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutEnergicznego tańca
- 0,0 GodzinSpania
Poznaj produkt

filet marynowany
olej rzepakowy
Pełny skład i opis produktu
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
wartości odżywcze
W 100 g produktu po odsączeniu: wartość energetyczna:863 kJ / 208 kcalm tłuszcz:15,1 g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone:2,5 g, węglowodany:0,1 g w tym cukry:0,0 g, białko:17,8 g, sól:7,1 g, możliwe naturalne odchylenia
alergeny
Produkt zawiera rybę.

Czy wiesz, że...
Śledzie jemy od bardzo dawna - co najmniej od roku 3000 p.n.e.
Śledzie to zwierzęta nocne - za dnia odpoczywają, nocą są aktywne.
Jedzenie śledzi dobrze działa na samopoczucie. Pomagają walczyć z sezonowym zaburzeniem afektywnym, czyli obniżeniem nastroju w końcówce zimy i przedwiośniu.