Filety śledziowe
solone a'la Matjas

- Łagodnie solony
- Delikatna nutka wędzenia
- Bogate źródło Omega-3
- Idealna baza do potraw

- Łagodnie solony
- Delikatna nutka wędzenia
- Bogate źródło Omega-3
- Idealna baza do potraw
Wybierz gramaturę
- 0Kcal
- 0,0gWęglowodanów
- 0,0gBiałka
- 0,0gTłuszczu
Co daje
W praktyce
- 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutEnergicznego tańca
- 0,0 GodzinSpania
Poznaj produkt

filety ze śledzia atlantyckiego
sól
Nasz produkt możesz zakupić online u jednego z naszych dostawców!
Pełny skład i opis produktu
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
wartości odżywcze
W 100 g produktu po odsączeniu:wartość energetyczna:792 kJ / 190 kcal, tłuszcz:13,0 g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone:2,4 g, węglowodany:0,1 g w tym cukry:0,0 g, białko:18,2 g, sól:9,5 g, możliwe naturalne odchylenia
alergeny
Produkt zawiera rybę.
Produkt może zawierac:gorczycę i gluten.

Czy wiesz, że...
Śledzie jemy od bardzo dawna - co najmniej od roku 3000 p.n.e.
Śledzie to zwierzęta nocne - za dnia odpoczywają, nocą są aktywne.
Jedzenie śledzi dobrze działa na samopoczucie. Pomagają walczyć z sezonowym zaburzeniem afektywnym, czyli obniżeniem nastroju w końcówce zimy i przedwiośniu.