Śledzik na kanapkę

z bazylią

  • łagodnie solony
  • delikatna nuta wędzenia
  • bogate źródło omega-3
  • pyszna przekąska
Wybierz gramaturę

    • 0Kcal
    • 0,0gWęglowodanów
    • 0,0gBiałka
    • 0,0gTłuszczu

    Co daje

    W praktyce

    • 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
    • 0Kroków
    • 0 MinutEnergicznego tańca
    • 0,0 GodzinSpania

    Poznaj produkt

    • śledź solony

    • bazylia

    • olej rzepakowy

    Pełny skład i opis produktu

    Składniki: 92,8% solone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, ekstrakt drożdżowy, maltodekstryna, stabilizator: glukonian sodu; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, kwas jabłkowy; cukier, ekstrakt buraka ćwikłowego, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: benzoesan sodu], olej rzepakowy, 3,6% bazylia.

    wartości odżywcze

    W 100g produktu:
    Wartość energetyczna: 779 kJ /188 kcal
    Tłuszcz: 14,7 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
    Węglowodany: 3,2 g
    w tym cukry: 1,5 g
    Białko: 10,6 g
    Sól: 4,0 g

    alergeny


    Produkt zawiera: rybę
    Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.

    Smaki Lisnera