Pasta Smak Sezonu

ze szparagami

  • kremowa konsystencja
  • idealnie doprawiona
  • z kawałkami delikatnych szparagów
  • na bazie pysznego jajka
Wybierz gramaturę

    • 0Kcal
    • 0,0gWęglowodanów
    • 0,0gBiałka
    • 0,0gTłuszczu

    Co daje

    W praktyce

    • 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
    • 0Kroków
    • 0 MinutEnergicznego tańca
    • 0,0 GodzinSpania

    Poznaj produkt

    • jaja

    • szparagi

    • natka pietruszki

    Pełny skład i opis produktu

    40% jaja gotowane, olej rzepakowy, 12% szparagi konserwowe, woda, cukier, sól, regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), gorczyca mielona, ocet spirytusowy, natka pietruszki, przyprawy, aromaty,  substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

    wartości odżywcze

    W 100 g produktu: wartość energetyczna 1308 kJ / 317 kcal, tłuszcz 31 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,2 g, węglowodany 4,1 g w tym cukry 4,0 g, białko 5,3 g, sól 1,1 g

    alergeny

    Produkt zawiera: gorczycę, jaja

    Produkt może zawierać: skorupiaki, ryby, seler, mleko, gluten, soję i sezam 

    Czy wiesz, że…

    Żółtko jajka to jedno z niewielu żywieniowych źródeł witaminy D.

    Łososie pokonują tysiące kilometrów, żeby wrócić do miejsca, gdzie przyszły na świat.

    Jedna łyżka kawioru zaspokaja dzienną potrzebę na witaminę B12!

    Smaki Lisnera