Pastella

jajeczna z kurkami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Pastella jajeczna z kurkami
      • Idealnie kremowa
      • Szybka przekąska
      • Pyszny pomysł na kanapkę
      • IDEALNIE SKOMPONOWANE SKŁADNIKI

      Poznaj Produkt

      • Olej rzepakowy

      • Jajka

      • Pieczarki konserwowe

      • Cebula smażona

      • Kurki konserwowe

      olej rzepakowy, 19 % jaja gotowane, 12 % grzyby konserwowe (8 % pieczarki, 4 % kurki), woda, 6 % smażona cebula [5,1 % cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], cukier, 3 % smażona cebula z grzybami [1,7 % cebula, 1 % suszone maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (zawiera: soję; barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], 2 % cebula granulowana, sól, natka pietruszki, żółtko jaja, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, kurkuma, szczypiorek, pieprz czarny, ekstrakt z papryki, aromat (zawiera mleko), regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).

      W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1831, energia (kcal) 444, tłuszcz 45,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3,9, węglowodany (g) 6,0 w tym cukry (g) 5,2, białko (g) 1,5, sól (g) 1,7

      Produkt zawiera: jaja, soję, gorczycę oraz mleko.
      Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten, sezam i seler.

      Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:

      • 0 Kalorii
      • 0 g Węglowodanów
      • 0 g Białka
      • 0 g Tłuszczu

      Co daje W praktyce

      • 0  % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0 Kroków
      • 0  Minuty Energicznego tańca
      • 0  Godzin Spania