Pasta

jajeczna z kurkami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      • Idealnie kremowa
      • Szybka przekąska
      • Pyszny pomysł na kanapkę

      PoznajProdukt

      • Olej rzepakowy

      • Jajka

      • Pieczarki konserwowe

      • Cebula smażona

      • Kurki konserwowe

      Składniki: olej rzepakowy, 19% jaja gotowane, 12% grzyby konserwowe (8% pieczarki, 4% kurki), woda, 6% smażona cebula [5,1% cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], cukier, 3% smażona cebula z grzybami [1,7% cebula, 1% suszone maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], 2% cebula granulowana, sól, natka pietruszki, żółtko jaja, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, kurkuma, szczypiorek, pieprz czarny, ekstrakt z papryki, aromat (zawiera mleko), regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).

      W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1831, energia (kcal) 444, tłuszcz 45,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3,9, węglowodany (g) 6,0 w tym cukry (g) 5,2, białko (g) 1,5, sól (g) 1,7

      Produkt zawiera: jaja, soję, gorczycę oraz mleko.
      Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten, sezam i seler.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania