Pasta

jajeczna z kurkami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      • Idealnie kremowa
      • Szybka przekąska
      • Pyszny pomysł na kanapkę

      Poznajprodukt

      • Olej rzepakowy

      • Jajka

      • Pieczarki konserwowe

      • Cebula smażona

      • Kurki konserwowe

      Składniki: olej rzepakowy, 19% jaja gotowane, 8% pieczarki konserwowe, woda, 6% smażona cebula [5,1% cebula, koncentrat pomidorowy, olej rzepakowy, cukier, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], 4% kurki konserwowe, cukier, 3% smażona cebula z grzybami [1,7% cebula, olej rzepakowy, 1% grzyby suszone-maślaki, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], 2% cebula granulowana, sól, natka pietruszki, żółtko jaja, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, kurkuma, szczypiorek, pieprz, ekstrakt z papryki, aromat (zawiera mleko), regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).

      Wartość odżywcza w 100 g: energia 1837 kJ / 446 kcal, tłuszcz 45,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,9 g, węglowodany 6,3 g w tym cukry 4,7 g, białko 3,2 g, sól 1,5 g.

      Produkt zawiera: jaja i produkty pochodne, soję, gorczycę i mleko.
      Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten, sezam i seler.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania