Pasta

z grzybami i pieczoną papryką

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Pasta z grzybami i pieczoną papryką
      • Nowość
      • Sezonowe składniki
      • idealne połączenie podgrzybka z pieczoną papryką
      • PYSZNY POMYSŁ NA KANAPKĘ

      PoznajProdukt

      • papryka czerwona

      • natka pietruszki

      olej rzepakowy, 16 % jaja gotowane, woda, 11 % pieczarki konserwowe, cebula smażona, cukier, 3 % podgrzybek marynowany, papryka czerwona pieczona, natka pietruszki, przyprawy (zawiera: soję, gorczycę), sól, 1 % maślaki, ocet spirytusowy, żółtko jaja, koncentrat pomidorowy, aromat (zawiera mleko), wzmacniacz smaku (E621), barwnik (E101), regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1476, Energia (kcal) 358, tłuszcz 35,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2,8, węglowodany (g) 6,8 w tym cukry (g) 5,9, białko (g) 3,3, sól (g) 1,5

      Produkt zawiera: jaja, soję, gorczycę oraz mleko.

      Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten i seler.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania