Pastella

z tuńczyka z pomidorami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      • Idealnie kremowa
      • Szybka przekąska
      • Pyszny pomysł na kanapkę

      Poznajprodukt

      • Tuńczyk

      • Pomidory

      • Ogórek

      • Koncentrat pomidorowy

      • Olej rzepakowy

      Tuńczyk (Katsuwonus pelamis)* 30%, olej rzepakowy, 16% pomidory, woda, ogórek, cukier, 2,5% koncentrat pomidorowy, sól spożywcza, mielona gorczyca, przyprawy (w tym seler), żółtko jaja, ocet spirytusowy, substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa, płatki ziemniaczane, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas cytrynowy, substancje konserwujące: sorbinian potasu, benzoesan sodu, substancja słodząca: sacharyny, aromat. Zawiera cukier i substancję słodzącą.

      *Złowione w Oceanie Spokojnym (FAO 71 i 77) za pomocą okrężnic.

      W 100 g produktu: wartość energetyczna:1289 kJ/312 kcal, tłuszcz 28,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,9 g, węglowodany 5,7 g w tym cukry 3,5 g, białko 8,1 g, sól 2,2 g

      Produkt zawiera: ryby, seler, jaja i produkty pochodne, gorczycę.
      Produkt może zawierać: skorupiaki, soję, mleko, sezam oraz gluten.   

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania