Filety śledziowe a'la Matjas
delikatne
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:
- Bogate źródło omega-3
- Naturalne źródło witaminy D
- Delikatny smak
PoznajProdukt
filety ze śledzia atlantyckiego
olej rzepakowy
80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)], olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu).
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
W 100 g po odsączeniu: energia 801 kJ/Energia 193 kcal, tłuszcz 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,7 g, węglowodany 0,1 g w tym cukry 0,0 g, białko 15,9 g, sól 6,4 g, kwasy tłuszczowe Omega-3 2,3 g, kwasy tłuszczowe EPA i DHA 1,7 g
*Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)
Produkt zawiera rybę.
Produkt może zawierac :skorupiaki, seler i soję
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:
- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania