Filety śledziowe a'la Matjas

delikatne

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

      Filety śledziowe a'la Matjas delikatne
      • Bogate źródło omega-3
      • Naturalne źródło witaminy D
      • Delikatny smak

      PoznajProdukt

      • filety ze śledzia atlantyckiego

      • olej rzepakowy

      80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)], olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu).

      *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.

       

       W 100 g po odsączeniu: energia 801 kJ/Energia 193 kcal, tłuszcz 14,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,7 g, węglowodany 0,1 g w tym cukry 0,0 g, białko 15,9 g, sól 6,4 g, kwasy tłuszczowe Omega-3 2,3 g, kwasy tłuszczowe EPA i DHA 1,7 g

      *Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)

      Produkt zawiera rybę.

      Produkt może zawierac :skorupiaki, seler i soję

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania