Filety śledziowe a'la Matjas

klasyczne

Bez
Glutenu
Bez
Laktozy

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu
    Bez
    Laktozy

    Wybierz gramaturę:

      Filety śledziowe a'la Matjas klasyczne
      • Łagodnie solony
      • Idealna baza do przepisów!
      • Bogate źródło Omega-3
      • Naturalne źródło Witaminy D

          PoznajProdukt

          • filet śledziowy

          • olej rzepakowy

          80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)], olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu)

          *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.

          W 100 g po odsączeniu: energia 727 kJ/Energia 175 kcal, tłuszcz 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,4 g, węglowodany 0,1 g w tym cukry 0,0 g, białko 15,0 g, sól 6,4 g, witamina D 9,7 µg (194% DRWS*), kwasy tłuszczowe Omega-3 2,45 g, kwasy tłuszczowe EPA i DHA 1,25 g

          *Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)

          Produkt zawiera rybę.

          Produkt może zawierac: skorupiaki, seler i soję.

          Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

          • 0Kalorii
          • 0gWęglowodanów
          • 0gBiałka
          • 0gTłuszczu

          Co dajeW praktyce

          • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
          • 0Kroków
          • 0 MinutyEnergicznego tańca
          • 0 GodzinSpania