Filety śledziowe a'la Matjas

klasyczne

Bez
Glutenu
Bez
Laktozy

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu
    Bez
    Laktozy

    Wybierz gramaturę:

      • Łagodnie solony
      • Delikatna nutka wędzenia
      • Bogate źródło Omega-3
      • Naturalne źródło Witaminy D
      • Łagodnie solony
      • Delikatna nutka wędzenia
      • Bogate źródło Omega-3
      • Idealna baza do potraw

        Poznajprodukt

        • filet marynowany

        • olej rzepakowy

        80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)], olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu)

        *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.

        W 100 g po odsączeniu:energia 644 kJ/Energia154 kcal, tłuszcz 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g, węglowodany 0,1 g w tym cukry 0,0 g, białko 16,0 g, sól 6,4 g,witamina D 9,7 µg (194% DRWS*), kwasy tłuszczowe Omega-3 2,45 g, kwasy tłuszczowe EPA i DHA1,25 g

        *Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)

        Produkt zawiera rybę.

        Produkt może zawierac :skorupiaki, seler i soję.

        Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

        • 0Kalorii
        • 0gWęglowodanów
        • 0gBiałka
        • 0gTłuszczu

        Co dajeW praktyce

        • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
        • 0Kroków
        • 0 MinutyEnergicznego tańca
        • 0 GodzinSpania