Filety śledziowe a'la Matjas
klasyczne
Glutenu Bez
Laktozy
Wybierz gramaturę:
Glutenu Bez
Laktozy
Wybierz gramaturę:
- Łagodnie solony
- Idealna baza do przepisów!
- Bogate źródło Omega-3
- Naturalne źródło Witaminy D
Poznaj Produkt
-
filet śledziowy
-
olej rzepakowy
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
W 100 g po odsączeniu: energia 727 kJ/Energia 175 kcal, tłuszcz 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,4 g, węglowodany 0,1 g w tym cukry 0,0 g, białko 15,0 g, sól 6,4 g, witamina D 9,7 µg (194% DRWS*), kwasy tłuszczowe Omega-3 2,45 g, kwasy tłuszczowe EPA i DHA 1,25 g
*Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)
Produkt zawiera rybę.
Produkt może zawierac: skorupiaki, seler i soję.
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:
- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania