Filety śledziowe a'la Matjas
korzenne
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:

- Łagodnie solony
- BOGATE ŹRÓDŁO OMEGA-3
- NATURALNE ŹRÓDŁO WITAMINY D
- Korzenny smak
Poznaj Produkt
-
filet śledziowy
-
olej rzepakowy
-
goździki
-
gałka muszkatołowa
80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)], aromaty (goździki, gałka muszkatołowa), olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu)
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
W 100 g po odsączeniu:energia 727 kJ/Energia 154 kcal, tłuszcz 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g, węglowodany 0,1 g w tym cukry 0,0 g, białko 16,0 g, sól 6,4 g,witamina D 9,7 µg (194% DRWS*), kwasy tłuszczowe Omega-3 2,45 g, kwasy tłuszczowe EPA i DHA1,25 g
*Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)
Produkt zawiera rybę.
Produkt może zawierac :skorupiaki, seler i soję.
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:

- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania