Filety śledziowe a'la Matjas

korzenne

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

      • Łagodnie solony
      • BOGATE ŹRÓDŁO OMEGA-3
      • NATURALNE ŹRÓDŁO WITAMINY D
      • Korzenny smak

      PoznajProdukt

      • filet marynowany

      • olej rzepakowy

      • goździki

      • gałka muszkatołowa

      80% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* [śledź, sól, glukoza, regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, cytryniany sodu)], aromaty (goździki, gałka muszkatołowa), olej rzepakowy, substancja konserwująca (benzoesan sodu)

      *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.

      W 100 g po odsączeniu:energia 727 kJ/Energia 154 kcal, tłuszcz 10,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g, węglowodany 0,1 g w tym cukry 0,0 g, białko 16,0 g, sól 6,4 g,witamina D 9,7 µg (194% DRWS*), kwasy tłuszczowe Omega-3 2,45 g, kwasy tłuszczowe EPA i DHA1,25 g

      *Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)

      Produkt zawiera rybę.

      Produkt może zawierac :skorupiaki, seler i soję.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania