Filety śledziowe

solone a'la Matjas

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      • Łagodnie solony
      • Delikatna nutka wędzenia
      • Bogate źródło Omega-3
      • Idealna baza do potraw

        Poznajprodukt

        • filety ze śledzia atlantyckiego

        • sól

        filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, woda, sól, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, glukoza, substancja konserwująca: benzoesan sodu

        *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.

        W 100 g produktu po odsączeniu:wartość energetyczna;792 kJ / 190 kcal tłuszcz:13,0 g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone:2,4 g, węglowodany:0,1 g w tym cukry:0,0 g, białko:18,2 g, sól:9,5 g, możliwe naturalne odchylenia

        Produkt zawiera rybę.

        Produkt może zawierac:gorczycę i gluten

        Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

        • 0Kalorii
        • 0gWęglowodanów
        • 0gBiałka
        • 0gTłuszczu

        Co dajeW praktyce

        • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
        • 0Kroków
        • 0 MinutyEnergicznego tańca
        • 0 GodzinSpania