Filety śledziowe

solone a'la Matjas

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

        • Łagodnie solony
        • Delikatna nutka wędzenia
        • Bogate źródło Omega-3
        • Idealna baza do potraw

        PoznajProdukt

        • filety ze śledzia atlantyckiego

        • sól

        50% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, woda, sól, regulatory kwasowości (octany sodu, cytryniany sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy), glukoza, maltodekstryna, wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), przeciwutleniacz (askorbinian sodu), substancja konserwująca (benzoesan sodu).

        *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Skagerrak i Kattegat (8), Wodach Islandii (19) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.

        W 100 g produktu po odsączeniu: wartość energetyczna: 567 kJ / 136 kcal, tłuszcz:10,7 g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone:2,5 g, węglowodany:0,5 g w tym cukry:0,3 g, białko:9,7 g, sól: 7,98 g.

        Produkt zawiera rybę.

        Produkt może zawierac:gorczycę i gluten.

        Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

        • 0Kalorii
        • 0gWęglowodanów
        • 0gBiałka
        • 0gTłuszczu

        Co dajeW praktyce

        • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
        • 0Kroków
        • 0 MinutyEnergicznego tańca
        • 0 GodzinSpania