Śledź Atlantycki

w sosie czosnkowym

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

      • Kremowy sos
      • Delikatny śledź
      • Smaczne połączenie

        PoznajProdukt

        • filety ze śledzia atlantyckiego

        • olej rzepakowy

        • śmietana

        • ogórek

        • czosnek

        35% filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,6% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen),  6,8% cebula marynowana, 5,3% ogórki konserwowe, 3,2% czosnek, cukier, sól, jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar), ocet spirytusowy, żółtko jaja, skrobia modyfikowana, mielona gorczyca, kurkuma, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).

        *złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3),  Skagerrak i Kattegat (8) , Morzu Irlandzkim (11),  Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B)

        W 100 g produktu:energia (kJ/kcal) 1108 / 268 tłuszcz (g) 23,2 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 3,8, węglowodany (g) 8,0 w tym cukry (g) 8,0, białko (g) 6,2 sól (g) 1,9 możliwe naturalne odchylenia.

        Produkt zawiera: rybę, mleko, jaja oraz gorczycę.

        Produkt może zawierać: skorupiaki, soję i seler.

        Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

        • 0Kalorii
        • 0gWęglowodanów
        • 0gBiałka
        • 0gTłuszczu

        Co dajeW praktyce

        • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
        • 0Kroków
        • 0 MinutyEnergicznego tańca
        • 0 GodzinSpania