Filety śledziowe

w sosie grzybowym z kurkami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

        Poznajprodukt

        37,5% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), olej rzepakowy, woda, 8,4% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), 7,6% grzyby konserwowe (5% pieczarki, 1,3% kurki, 1,3% grzyby nameko), 5,6% cebula marynowana, 3,1% smażona cebula z grzybami [1,8% cebula, 1% suszone maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], cukier, ocet spirytusowy, jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma guar), sól, żółtko jaja, mielona gorczyca, kurkuma, aromat grzybowy (zawiera mleko), ekstrakt z papryki, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

         

         

        W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1264, Energia (kcal) 306, tłuszcz 28,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 4,4, węglowodany (g) 5,8 w tym cukry (g) 5,2 białko (g) 7,4, sól (g) 1,9

         

         

        Produkt zawiera: rybę, mleko, jaja oraz gorczycę.

        Produkt może zawierać:   skorupiaki, seler, sezam i gluten.

         

        Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

        • 0Kalorii
        • 0gWęglowodanów
        • 0gBiałka
        • 0gTłuszczu

        Co dajeW praktyce

        • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
        • 0Kroków
        • 0 MinutyEnergicznego tańca
        • 0 GodzinSpania