Śledź Atlantycki
w sosie grzybowym z kurkami
Wybierz gramaturę:
Wybierz gramaturę:
- Opakowanie HORECA
- Kremowy sos
- Idealne połączenie smaku kurki z śledziem
- Marynowany śledzik
PoznajProdukt
37,5 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,8 % śmietana, 6,6 % grzyby konserwowe (4,4 % pieczarki, 1,1 % kurki, 1,1 % grzyby nameko), 5,6 % cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko, skrobia), sól, 1,9 % smażona cebula z grzybami [1 % cebula, 0,6 % suszone -maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, aromat grzybowy (zawiera mleko), ekstrakty (papryki i kurkumy), regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1264, Energia (kcal) 303, tłuszcz 28,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 4,1, węglowodany (g) 6,4 w tym cukry (g) 5,6 białko (g) 6,3, sól (g) 1,9
Produkt zawiera: rybę, mleko, jaja oraz gorczycę.
Produkt może zawierać: skorupiaki, seler, sezam i gluten.
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:
- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania