Śledź Atlantycki

w sosie grzybowym z kurkami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Śledź Atlantycki w sosie grzybowym z kurkami
      • Opakowanie HORECA
      • Kremowy sos
      • Idealne połączenie smaku kurki z śledziem
      • Marynowany śledzik

      PoznajProdukt

      37,5 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,8 % śmietana, 6,6 % grzyby konserwowe  (4,4 % pieczarki, 1,1 % kurki, 1,1 % grzyby nameko), 5,6 % cebula marynowana, cukier,  jogurt (mleko, skrobia), sól,  1,9 % smażona cebula z grzybami [1 % cebula, 0,6 % suszone -maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, aromat grzybowy (zawiera mleko), ekstrakty (papryki i kurkumy), regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

       

       

      W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1264, Energia (kcal) 303, tłuszcz 28,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 4,1, węglowodany (g) 6,4 w tym cukry (g) 5,6 białko (g) 6,3, sól (g) 1,9

       

       

      Produkt zawiera: rybę, mleko, jaja oraz gorczycę.

      Produkt może zawierać:   skorupiaki, seler, sezam i gluten.

       

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania