Śledź Atlantycki
w sosie grzybowym z kurkami
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:
- Idealne połączenie smaku kurek z śledziem
- Delikatna ryba
- Kremowy sos
- Porcja na większy apetyt
PoznajProdukt
filety ze śledzia atlantyckiego
cebula marynowana
kurki konserwowe
śmietana
pieczarki
32% filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 9,6 % śmietana, 7,1 % grzyby konserwowe (4,7 % pieczarki, 1,2 % kurki, 1,2 % grzyby nameko), 6 % cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko, skrobia), 2 % smażona cebula z grzybami [1,1 % cebula, 0,6 % suszone -maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, aromat grzybowy (zawiera mleko), ekstrakty (papryki i kurkumy), regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
Wartość odżywcza w 100 g: energia 1333 kJ / 322 kcal, tłuszcz 30,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,5 g, węglowodany 6,4 g w tym cukry 5,5 g, białko 6,5 g, sól 1,8 g.
Produkt zawiera: rybę, mleko, soję oraz jaja.
Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki i seler.
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:
- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania