Filety śledziowe

w sosie jogurtowym

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

        Poznajprodukt

        • filety ze śledzia atlantyckiego

        • olej rzepakowy

        • jogurt

        • jabłko

        • seler

        Składniki: 32% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, olej rzepakowy, 14%  jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza wieprzowa, stabilizator: guma guar), woda, 6% cebula marynowana, cukier, 4,7% ogórek konserwowy, 3,4% jabłko pasteryzowane, śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja,  regulatory kwasowości [octany sodu, kwas mlekowy, kwas winowy L((+)-), kwas jabłkowy], substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

         

        *złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3),  Skagerrak i Kattegat (8) , Morzu Irlandzkim (11),  Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B)

        W 100 g produktu:wartość energetyczna:1317 kJ / 265 kcal, tłuszcz:23 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:2,9 g, węglowodany:8,4 g w tym cukry:7,2g, białko:6 g, sól:1,9 g, możliwe naturalne odchylenia
         

        Produkt zawiera rybę, jaja oraz mleko.

        Produkt może zawierać: skorupiaki, gorczycę, soję oraz seler.

        Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

        • 0Kalorii
        • 0gWęglowodanów
        • 0gBiałka
        • 0gTłuszczu

        Co dajeW praktyce

        • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
        • 0Kroków
        • 0 MinutyEnergicznego tańca
        • 0 GodzinSpania