Filety śledziowe

w sosie koperkowym

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

          Poznajprodukt

          • krojone filety ze śledzia atlantyckiego

          • olej rzepakowy

          • ogórek

          • śmietana

          • koperek

          Składniki:32% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, olej rzepakowy, woda, 8,4% ogórek konserwowy, 8% cebula marynowana, śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza wieprzowa, stabilizator: guma guar), cukier, sól, ocet spirytusowy, mielona gorczyca, kurkuma, żółtko jaja, koperek suszony, ekstrakty przypraw, substancje zagęszczające: (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

          *złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3),  Skagerrak i Kattegat (8) , Morzu Irlandzkim (11),  Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B)

          W 100 g produktu:wartość energetyczna:1218 kJ / 291 kcal, tłuszcz:27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:2,9 g,węglowodany:6,3 g w tym cukry:5,7 g, białko:5,6 g, sól:2,2 g, możliwe naturalne odchylenia

          Produkt zawiera ryby, jaja i produkty pochodne, gorczycę, mleko i produkty pochodne.

          Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.

          Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

          • 0Kalorii
          • 0gWęglowodanów
          • 0gBiałka
          • 0gTłuszczu

          Co dajeW praktyce

          • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
          • 0Kroków
          • 0 MinutyEnergicznego tańca
          • 0 GodzinSpania