Śledź Atlantycki
w sosie koperkowym
Bez
Glutenu
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Bez
Glutenu
Glutenu
Wybierz gramaturę:

- Delikatny śledź
- Kremowy sos
- Nowe opakowanie
- Aromatyczny koperek

Poznaj Produkt
-
Śledź
-
Olej rzepakowy
-
Ogórek
-
Śmietana
-
Koperek
35 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 7,8 % ogórek konserwowy, 7,3 % cebula marynowana, 4,4 % śmietana, jogurt (mleko, skrobia), cukier, 1,5 % koperek, sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, ekstrakt przypraw, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu:wartość energetyczna:1117 kJ / 270 kcal, tłuszcz: 23,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g,węglowodany: 8,5 g w tym cukry: 8,4 g, białko: 5,2 g, sól: 1,5 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt zawiera ryby, jaja i produkty pochodne, gorczycę, mleko i produkty pochodne.
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:

- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania