Śledź Atlantycki

w sosie koperkowym

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

      Śledź Atlantycki w sosie koperkowym
      • Delikatny śledź
      • Kremowy sos
      • Nowe opakowanie
      • Aromatyczny koperek

      Poznaj Produkt

      • Śledź

      • Olej rzepakowy

      • Ogórek

      • Śmietana

      • Koperek

      35 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 7,8 % ogórek konserwowy, 7,3 % cebula marynowana,  4,4 % śmietana, jogurt (mleko, skrobia), cukier, 1,5 % koperek, sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, ekstrakt przypraw, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      W 100 g produktu:wartość energetyczna:1117 kJ / 270 kcal, tłuszcz: 23,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g,węglowodany: 8,5 g w tym cukry: 8,4 g, białko: 5,2 g, sól: 1,5 g, możliwe naturalne odchylenia

      Produkt zawiera ryby, jaja i produkty pochodne, gorczycę, mleko i produkty pochodne.

      Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.

      Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:

      • 0 Kalorii
      • 0 g Węglowodanów
      • 0 g Białka
      • 0 g Tłuszczu

      Co daje W praktyce

      • 0  % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0 Kroków
      • 0  Minuty Energicznego tańca
      • 0  Godzin Spania