Śledź Atlantycki
w sosie koperkowym
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:
- Kremowy koperkowy sos
- Źródło kwasów Omega
- Dawka witaminy D
- Marynowany śledzik
PoznajProdukt
filety ze śledzia atlantyckiego
olej rzepakowy
ogórek
śmietana
koperek
32 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,4 % ogórek konserwowy, 8 % cebula marynowana, 4,8 % śmietana, jogurt (mleko, skrobia), cukier, 1,5 % koperek, sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, ekstrakt przypraw, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu:wartość energetyczna:1317 kJ / 319 kcal, tłuszcz:29,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g,węglowodany: 6,1 g w tym cukry: 6,1 g, białko: 6,1 g, sól: 1,2 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt zawiera ryby, jaja i produkty pochodne, gorczycę, mleko i produkty pochodne.
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:
- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania