Śledź Atlantycki
w sosie koperkowym
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:


PoznajProdukt
filety ze śledzia atlantyckiego
olej rzepakowy
ogórek
śmietana
koperek
Składniki:32% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, olej rzepakowy, woda, 8,4% ogórek konserwowy, 8% cebula marynowana, śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza wieprzowa, stabilizator: guma guar), cukier, sól, ocet spirytusowy, mielona gorczyca, kurkuma, żółtko jaja, koperek suszony, ekstrakty przypraw, substancje zagęszczające: (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
*złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8) , Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B)
W 100 g produktu:wartość energetyczna:1218 kJ / 291 kcal, tłuszcz:27 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:2,9 g,węglowodany:6,3 g w tym cukry:5,7 g, białko:5,6 g, sól:2,2 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt zawiera ryby, jaja i produkty pochodne, gorczycę, mleko i produkty pochodne.
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania