Śledź Atlantycki
w sosie śmietanowym z grzybami
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:

PoznajProdukt
filety ze śledzia atlantyckiego
śmietana
cebula marynowana
grzyby suszone
przyprawy
Składniki: 32% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*, olej rzepakowy, woda, 9% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), 6% cebula marynowana, 4% smażona cebula z grzybami [2,3% cebula, olej rzepakowy, 1,3% grzyby suszone-maślaki, przyprawa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: i zapachu:E621, hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawina); regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], 4,8% pieczarki, 3,4% opieńki, cukier, ocet spirytusowy, jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza wieprzowa, stabilizator: guma guar), sól, żółtko jaja, mielona gorczyca, kurkuma, aromat grzybowy (zawiera mleko), naturalny preparat barwiący, substancje zagęszczającer (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
* złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8) , Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B)
W 100 g produktu:wartość energetyczna:1224 kJ / 290 kcal, tłuszcz:27 g w tym: kwasy tłuszczowe nasycone:4,1 g, węglowodany:5,7 g w tym cukry:5 g, białko:5,8 g, sól:1,9 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt zawiera rybę, jaja, gorczycę, soję oraz mleko.
Produkt może zawierać: skorupiaki i seler.
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania