Śledź Atlantycki
w sosie tatarskim
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:

PoznajProdukt
filety ze śledzia atlantyckiego
olej rzepakowy
śmietana
ogórek
pieczarki
Składniki: 32% filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)*[śledź, sól, regulator kwasowości: kwas octowy, cukier, przyprawy], olej rzepakowy, woda, 9,2% śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), 6,8% ogórki konserwowe, 5,4% pieczarki pasteryzowane, 4% cebula marynowana, cukier, ocet spirytusowy, jogurt termizowany (odtłuszczone mleko, skrobia modyfikowana, żelatyna spożywcza wieprzowa, stabilizator: guma guar), sól, żółtko jaja, mielona gorczyca, przyprawy, kurkuma, aromat, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
*złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), w Morzu Norweskim (2), w Morzu Celtyckim (3), w Skagerrak i Kattegat (8), w Morzu Irlandzkim (11), w Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B).
W 100 g produktu:wartość energetyczna:1268 kJ / 300 kcal, tłuszcz:28 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:4,3 g, węglowodany:6,1 g w tym cukry:5,6 g, białko:5,8 g, sól:2,0 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt zawiera rybę, jaja, gorczycę oraz mleko.
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania