Rybka na raz Opiekana

w sosie po grecku

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      • Porcja na raz
      • Szybka przekąska
      • Aromatyczny sos
      • Opiekany śledzik

      Poznajprodukt

      • Opiekane krojone filety ze śledzia atlantyckiego

      • Warzywa smażone

      • Koncentrat pomidorowy

      • Olej rzepakowy

      35% opiekane filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (30% śledź, mąka kukurydziana, olej rzepakowy) woda, 19,5% warzywa smażone (10% marchew, 4% cebula, 2% seler, 2% pietruszka, olej rzepakowy, ocet, spirytosowy, sól, ziele angielskie, liść laurowy), 6,8% koncentrat pomidorowy, cukier, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, ekstrakt z papryki, substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu)

      *Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO 27) w Morzu Północnym (1) lub Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11, Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B)

       

       

      W 100 g produktu: wartość energetyczna: 667 kJ/160 kcal, tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone:1,8 g, węglowodany:12,3 g w tym cukry: 9,9 g, białko: 6,3 g, sól: 1,3 g, możliwe naturalne odchylenia

      Produkt zawiera: rybę oraz seler.
       

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania