Śledź Atlantycki
w sosie grzybowym z pieczoną papryką
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:
- Sezonowe składniki
- Delikatnie krojony śledzik
- Idealne połączenie
- Kremowy sos
Poznaj Produkt
-
filet śledziowy
32 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 9,2 % śmietana, 6,1 % pieczarki konserwowe, cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko,skrobia), 2 % podgrzybek marynowany, 2 % papryka czerwona pieczona, sól, cebula smażona, ocet spirytusowy, 0,6 % maślaki, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, natka pietruszki, przyprawy (zawiera: soję), koncentrat roślinny, aromat (zawiera mleko), wzmacniacz smaku (E621), barwnik (E101), regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1245, Energia (kcal) 301, tłuszcz 28,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 4,2, węglowodany (g) 6,5 w tym cukry (g) 5,6 białko (g) 5,6, sól (g) 1,5
Produkt zawiera: rybę, mleko, jaja oraz soję.
Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki i seler.
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:
- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania