Śledź atlantycki

w sosie grzybowym z podgrzybkiem

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Śledź atlantycki w sosie grzybowym z podgrzybkiem
      • Sezonowe składniki
      • Nowość
      • Idealne połączenie podgrzybka z pieczoną papryką
      • Kremowa konsystecja

      Poznaj Produkt

      • papryka czerwona

      35 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,8 % śmietana, 5,9 % pieczarki konserwowe, cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko, skrobia), 2 % podgrzybek marynowany, 2 % papryka czerwona pieczona, sól, cebula smażona, ocet spirytusowy, 0,6 % maślaki, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, natka pietruszki, przyprawy (zawiera soję), koncentrat roślinny, aromat (zawiera mleko), barwnik (E101), regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1159, Energia (kcal) 280, tłuszcz (g) 25,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2,9, węglowodany (g) 4,6 w tym cukry (g) 4,6 białko (g) 9,0, sól (g) 2,8

      Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki i seler.

      Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:

      • 0 Kalorii
      • 0 g Węglowodanów
      • 0 g Białka
      • 0 g Tłuszczu

      Co daje W praktyce

      • 0  % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0 Kroków
      • 0  Minuty Energicznego tańca
      • 0  Godzin Spania