Śledzik na raz

po podlasku cebula smażona z grzybami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Śledzik na raz po podlasku cebula smażona z grzybami
      • Delikatna ryba
      • Porcja na raz!
      • SZYBKA PRZEKĄSKA
      • idealne połączenie cebuli smażonej z grzybami

      PoznajProdukt

      • filet śledziowy

      • cebula marynowana

      • koncentrat pomidorowy

      50 % filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, sól, cukier, maltodekstryna, ekstrakt drożdżowy, regulatory kwasowości: glukonian sodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; przeciwutleniacz: kwas askorbinowy), olej rzepakowy, 18,5 % cebula smażona, 7,5 % pieczarki konserwowe, koncentrat pomidorowy, 0,5 % maślaki, przyprawy (zawiera soję), aromat grzybowy (zawiera mleko), wzmacniacz smaku (E621), barwnik (ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      W 100 g produktu: wartość energetyczna: 1278 kJ/309 kcal, tłuszcz: 29,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g, węglowodany: 2,3 g w tym cukry: 1,5 g, białko: 9,5 g, sól: 2,3 g, możliwe naturalne odchylenia

      Produkt zawiera: rybę, soję oraz mleko.

      Produkt może zawierać: gorczycę, jaja, skorupiaki i seler.

       

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania