Śledzik na raz

W sosie grzybowym z kurkami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Śledzik na raz W sosie grzybowym z kurkami
      • Idealne połączenie smaku kurek z śledziem
      • Delikatna ryba
      • Kremowy sos
      • Porcja na raz!

      PoznajProdukt

      • Śledź marynowany

      • Kremowa śmietana

      • Grzyby

      • Kurki

      40 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,5 % śmietana, 6,4 % grzyby konserwowe (4,2 % pieczarki, 1,1 % kurki, 1,1 % nameko), cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko, skrobia), sól, smażona cebula z grzybami [cebula, 0,6 % maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (zawiera: wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny)], ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, aromat (zawiera mleko), ekstrakt papryki i kurkumy, regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      W 100 g produktu: wartość energetyczna: 1280 kJ/309 kcal, tłuszcz: 28,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g, węglowodany: 6,4 g w tym cukry: 5,6 g, białko: 7,8 g, sól: 1,9 g, możliwe naturalne odchylenia

      Produkt zawiera: rybę, mleko, soję oraz jaja.

      Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki i seler.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania