Śledzik na raz

w sosie grzybowym z pieczoną papryką

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Śledzik na raz w sosie grzybowym z pieczoną papryką
      • kremowy sos
      • idealne połączenie
      • porcja na raz

      Poznaj Produkt

      • papryka czerwona

      • cebula marynowana

      Składniki: 40 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,1 % śmietana, 5,4 % pieczarki konserwowe, cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko, skrobia), 1,8 % podgrzybek marynowany, 1,8 % papryka czerwona pieczona, sól, cebula smażona, ocet spirytusowy, 0,6 % maślaki, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, natka pietruszki, przyprawy (zawiera soję), koncentrat roślinny, aromat (zawiera mleko), barwnik (E101), regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      W 100 g produktu: wartość energetyczna: 1242 kJ/300 kcal, tłuszcz: 27,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g, węglowodany: 6,3 g w tym cukry: 5,6 g, białko: 7,9 g, sól: 1,7 g, możliwe naturalne odchylenia

      Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki i seler.

      Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:

      • 0 Kalorii
      • 0 g Węglowodanów
      • 0 g Białka
      • 0 g Tłuszczu

      Co daje W praktyce

      • 0  % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0 Kroków
      • 0  Minuty Energicznego tańca
      • 0  Godzin Spania