Śledzik na raz
w sosie grzybowym z pieczoną papryką
Wybierz gramaturę:
Wybierz gramaturę:

- kremowy sos
- idealne połączenie
- porcja na raz
Poznaj Produkt
-
-
papryka czerwona
-
-
cebula marynowana
Składniki: 40 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,1 % śmietana, 5,4 % pieczarki konserwowe, cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko, skrobia), 1,8 % podgrzybek marynowany, 1,8 % papryka czerwona pieczona, sól, cebula smażona, ocet spirytusowy, 0,6 % maślaki, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, natka pietruszki, przyprawy (zawiera soję), koncentrat roślinny, aromat (zawiera mleko), barwnik (E101), regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu: wartość energetyczna: 1242 kJ/300 kcal, tłuszcz: 27,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g, węglowodany: 6,3 g w tym cukry: 5,6 g, białko: 7,9 g, sól: 1,7 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki i seler.
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:
- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania