Sałatka
po śląsku ziemniaczana z kapustą i boczkiem
Wybierz gramaturę:
Wybierz gramaturę:

- WYŚMIENITY SMAK
- Otwierasz i jesz
- IDEALNA PORCJA
- ŹRÓDŁO ENERGII
PoznajProdukt
cebula marynowana
39,2 % ziemniaki gotowane, olej rzepakowy, 12 % boczek wędzony [mięso wieprzowe, olej rzepakowy, sól, dekstroza, syrop glukozowy, cukier, przeciwutleniacze (askorbinian sodu, kwas askorbinowy), substancja konserwująca (azotyn sodu), aromat dymu wędzarniczego], 8 % zasmażana kapusta kiszona (biała kapusta, cebula, olej rzepakowy, sól, cukier, marchew, pieprz), woda, 5 % pieczarki konserwowe, 5 % smażona cebula, cukier, sól, koncentrat pomidorowy, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, żółtko jaja, aromat, przyprawy, regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).
W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1021, Energia (kcal) 247, tłuszcz 21,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2,1, węglowodany (g) 11,0 w tym cukry (g) 3,8 białko (g) 2,9 sól (g) 1,4
Produkt zawiera: gorczycę oraz jaja.
Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten, mleko, soję i seler.
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania