Sałatka

po śląsku ziemniaczana z kapustą i boczkiem

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Sałatka po śląsku ziemniaczana z kapustą i boczkiem
      • WYŚMIENITY SMAK
      • Otwierasz i jesz
      • IDEALNA PORCJA
      • ŹRÓDŁO ENERGII

      PoznajProdukt

      • cebula marynowana

      39,2 % ziemniaki gotowane, olej rzepakowy, 12 % boczek wędzony [mięso wieprzowe, olej rzepakowy, sól, dekstroza, syrop glukozowy, cukier, przeciwutleniacze (askorbinian sodu, kwas askorbinowy), substancja konserwująca (azotyn sodu), aromat dymu wędzarniczego], 8 % zasmażana kapusta kiszona (biała kapusta, cebula, olej rzepakowy, sól, cukier, marchew, pieprz), woda, 5 % pieczarki konserwowe, 5 % smażona cebula, cukier, sól, koncentrat pomidorowy, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, żółtko jaja, aromat, przyprawy, regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).

      W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1021, Energia (kcal) 247, tłuszcz 21,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2,1, węglowodany (g) 11,0 w tym cukry (g) 3,8 białko (g) 2,9 sól (g) 1,4

      Produkt zawiera: gorczycę oraz jaja.

      Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten, mleko, soję i seler.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania