Sałatka
śledziowa z czerwonymi burakami
Wybierz gramaturę:
Wybierz gramaturę:
- PYSZNA KOMPOZYCJA SKŁADNIKÓW
- WYŚMIENITY SMAK
- WYGODNE OPAKOWANIE
- IDEALNA PORCJA
PoznajProdukt
filet śledziowy
ogórki konserwowe
cebula marynowana
22,4 % gotowane czerwone buraki, 22 % krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) [15 % marynowane filety śledziowe (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), 7 % solone filety śledziowe (śledź, sól, regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy; dekstroza, wzmacniacz smaku: E621)], olej rzepakowy, woda, 6,3 % cebula marynowana, 5% ogórek konserwowy, cukier, seler gotowany, 2,5 % jabłko gotowane, sól, barwnik (betanina), ocet spirytusowy, śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), mielona gorczyca, kurkuma, żółtko jaja, regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1102, Energia (kcal) 266, tłuszcz 24,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 2,3 węglowodany (g) 8,0 w tym cukry (g) 6,9 białko (g) 4,2, sól (g) 1,9
Produkt zawiera: rybę, seler, mleko, gorczycę oraz jaja.
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję, gluten i sezam.
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:
- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania