Sałatka

śledziowa z grzybami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Sałatka śledziowa z grzybami
      • PYSZNA KOMPOZYCJA SKŁADNIKÓW
      • KLASYCZNY SMAK
      • WYGODNE OPAKOWANIE
      • ŹRÓDŁO ENERGII

      PoznajProdukt

      • opiekane filety ze śledzia atlantyckiego

      • marchew

      30% ziemniaki gotowane, olej rzepakowy, 14% solone, krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) [śledź, sól, regulatory kwasowości (kwas octowy, kwas cytrynowy), wzmacniacz smaku (glutaminian monosodowy), dekstroza], 9,5% grzyby konserwowe (8% pieczarki, 1,5% nameko), 8% marchew gotowana, woda, cebula smażona, cebula marynowana, cukier, sól, mielona gorczyca, ocet spirytusowy, kurkuma, pieprz, żółtko jaja, koncentrat pomidorowy, aromat (zawiera mleko), regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).

      W 100 g produktu:wartość energetyczna: 1005 kJ / 243 kcal, tłuszcz: 21,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g, węglowodany: 9,3 g w tym cukry: 4,0 g, białko: 3,6 g, sól:2,2 g, możliwe naturalne odchylenia

      Produkt może zawierać: skorupiaki, gluten, soję, seler i sezam.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania