Sałatka

śledziowa z warzywami

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Sałatka śledziowa z warzywami
      • BOGATA W WARZYWA
      • ŹRÓDŁO ENERGII
      • WYGODNE OPAKOWANIE
      • PYSZNA KOMPOZYCJA SKŁADNIKÓW

      PoznajProdukt

      • opiekane filety ze śledzia atlantyckiego

      • marchew

      • ogórki konserwowe

      29 % ziemniaki gotowane, olej rzepakowy, 15 % marynowane, krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) (śledź, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas octowy), 9,2 % marchew gotowana, 8 % kukurydza konserwowa, woda, 6,7% ogórek konserwowy, cukier, sól, ocet spirytusowy, mielona gorczyca, kurkuma, żółtko jaja, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      W 100 g produktu:wartość energetyczna 1031 kJ / 249 kcal, tłuszcz 21,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,9 g, węglowodany 11,0 g w tym cukry 5,3 g, białko 3,4 g, sól 1,5 g, możliwe naturalne odchylenia.

       

      Produkt zawiera: rybę, gorczycę oraz jaja.

      Produkt może zawierać: skorupiaki, gluten, mleko, soję i seler.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania