Sałatka

z grzybami i pieczoną papryką

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Sałatka z grzybami i pieczoną papryką
      • Nowość
      • Sezonowe składniki
      • Otwierasz i jesz
      • Idealne połączenie podgrzybka z pieczoną papryką

      PoznajProdukt

      • papryka czerwona

      34 % ziemniaki gotowane, olej rzepakowy, 9 % pieczarki konserwowe, woda, 8 % jaja gotowane, 4,3 % cebula smażona, cukier, 3 % papryka czerwona pieczona, 3 % papryka czerwona konserwowa, 2 % podgrzybek marynowany, sól, natka pietruszki, 1 % cebula marynowana, ocet spirytusowy,  przyprawy (zawiera: gorczycę), żółtko jaja, koncentrat pomidorowy, skrobia modyfikowana, aromat (zawiera mleko), regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1013, Energia (kcal) 245, tłuszcz 21,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1,7, węglowodany (g) 11,0 w tym cukry (g) 4,2 białko (g) 2,4, sól (g) 1,5

      Produkt zawiera: jaja, gorczycę oraz mleko.

      Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten, soję i seler.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania