Sałatka
z grzybami i pieczoną papryką
Wybierz gramaturę:
Wybierz gramaturę:
- Nowość
- Sezonowe składniki
- Otwierasz i jesz
- Idealne połączenie podgrzybka z pieczoną papryką
PoznajProdukt
papryka czerwona
34 % ziemniaki gotowane, olej rzepakowy, 9 % pieczarki konserwowe, woda, 8 % jaja gotowane, 4,3 % cebula smażona, cukier, 3 % papryka czerwona pieczona, 3 % papryka czerwona konserwowa, 2 % podgrzybek marynowany, sól, natka pietruszki, 1 % cebula marynowana, ocet spirytusowy, przyprawy (zawiera: gorczycę), żółtko jaja, koncentrat pomidorowy, skrobia modyfikowana, aromat (zawiera mleko), regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu: Wartość energetyczna (kJ) 1013, Energia (kcal) 245, tłuszcz 21,0 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 1,7, węglowodany (g) 11,0 w tym cukry (g) 4,2 białko (g) 2,4, sól (g) 1,5
Produkt zawiera: jaja, gorczycę oraz mleko.
Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten, soję i seler.
Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:
- 0Kalorii
- 0gWęglowodanów
- 0gBiałka
- 0gTłuszczu
Co dajeW praktyce
- 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0Kroków
- 0 MinutyEnergicznego tańca
- 0 GodzinSpania