Śledź Atlantycki

w sosie grzybowym z kurkami

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

      Śledź Atlantycki w sosie grzybowym z kurkami
      • Idealne połączenie smaku kurek z śledziem
      • Delikatna ryba
      • Kremowy sos
      • Porcja na większy apetyt

      PoznajProdukt

      • filety ze śledzia atlantyckiego

      • cebula marynowana

      • kurki konserwowe

      • śmietana

      • pieczarki

      32% filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 9,6 % śmietana, 7,1 % grzyby konserwowe (4,7 % pieczarki, 1,2 % kurki, 1,2 % grzyby nameko), 6 % cebula marynowana, cukier,  jogurt (mleko, skrobia), 2 % smażona cebula z grzybami [1,1 % cebula, 0,6 % suszone -maślaki, olej rzepakowy, mieszanka przyprawowa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku: E621; hydrolizat białka sojowego, barwnik: ryboflawiny), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), pieprz], sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, aromat grzybowy (zawiera mleko), ekstrakty (papryki i kurkumy), regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      Wartość odżywcza w 100 g: energia 1333 kJ / 322 kcal, tłuszcz 30,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,5 g, węglowodany 6,4 g w tym cukry 5,5 g, białko 6,5 g, sól 1,8 g.

      Produkt zawiera: rybę, mleko, soję oraz jaja.

      Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki i seler.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania