Śledź Atlantycki

w sosie jogurtowym

Bez
Glutenu

Wybierz gramaturę:

    Bez
    Glutenu

    Wybierz gramaturę:

      Śledź Atlantycki w sosie jogurtowym
      • Jogurtowy sos
      • Aromatyczne zioła
      • Marynowany Śledzik
      • Naturalne źródło witaminy D

      PoznajProdukt

      • filety ze śledzia atlantyckiego

      • olej rzepakowy

      • jogurt

      • jabłko

      • seler

      32 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, 16 % jogurt (mleko, skrobia), woda,           6 % cebula marynowana, 4,8 % ogórek konserwowy, 3,4% jabłko gotowane, cukier, śmietana, ocet spirytusowy, skrobia, sól, natka pietruszki, żółtko jaja, regulatory kwasowości (kwas octowy, octany sodu), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).

      W 100 g produktu:wartość energetyczna:1018 kJ / 246 kcal, tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g, węglowodany: 8,4 g w tym cukry: 6,6g, białko: 5,7 g, sól: 1,5 g, możliwe naturalne odchylenia
       

      Produkt zawiera: rybę, mleko oraz jaja.

      Produkt może zawierać: skorupiaki, soję, seler i gorczycę.

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania