Śledź Atlantycki
w sosie jogurtowym
Bez
Glutenu
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Bez
Glutenu
Glutenu
Wybierz gramaturę:
- Jogurtowy sos
- Aromatyczne zioła
- Marynowany Śledzik
- Naturalne źródło witaminy D
Poznaj Produkt
-
filety ze śledzia atlantyckiego
-
olej rzepakowy
-
jogurt
-
jabłko
-
seler
32 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, 16 % jogurt (mleko, skrobia), woda, 6 % cebula marynowana, 4,8 % ogórek konserwowy, 3,4% jabłko gotowane, cukier, śmietana, ocet spirytusowy, skrobia, sól, natka pietruszki, żółtko jaja, regulatory kwasowości (kwas octowy, octany sodu), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu:wartość energetyczna:1018 kJ / 246 kcal, tłuszcz: 21 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g, węglowodany: 8,4 g w tym cukry: 6,6g, białko: 5,7 g, sól: 1,5 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt zawiera: rybę, mleko oraz jaja.
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję, seler i gorczycę.
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:
- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania