Śledź Atlantycki
w sosie koperkowym
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:
- Kremowy koperkowy sos
- Źródło kwasów Omega
- Dawka witaminy D
- Marynowany śledzik
Poznaj Produkt
-
filety ze śledzia atlantyckiego
-
olej rzepakowy
-
ogórek
-
śmietana
-
koperek
32 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 8,4 % ogórek konserwowy, 8 % cebula marynowana, 4,8 % śmietana, jogurt (mleko, skrobia), cukier, 1,5 % koperek, sól, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, ekstrakt przypraw, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu:wartość energetyczna:1317 kJ / 319 kcal, tłuszcz:29,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,2 g,węglowodany: 6,1 g w tym cukry: 6,1 g, białko: 6,1 g, sól: 1,2 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt zawiera ryby, jaja i produkty pochodne, gorczycę, mleko i produkty pochodne.
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler.
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:
- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania