Śledź Atlantycki
w sosie musztardowym
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:
- Marynowany śledzik
- Kremowy sos
- Bogate źródło Omega-3
- Źródło witaminy D
Poznaj Produkt
-
filety ze śledzia atlantyckiego
-
olej rzepakowy
-
cebula
-
musztarda
-
śmietana
32 % filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 5,8 % cebula marynowana, 5,7 % musztarda (woda, gorczyca, ocet spirytusowy, sól, kurkuma), cukier, 4,2 % śmietana, ocet spirytusowy, sól, przyprawy (zawiera gorczycę), żółtko jaja, 0,4 % ziarno gorczycy czarnej, ekstrakt z papryki, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu:wartość energetyczna:1629 kJ / 395 kcal, tłuszcz: 37,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g, węglowodany: 6,8 g w tym cukry: 6,8 g, białko: 6,9 g, sól: 1,0 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt zawiera ryby, jaja i produkty pochodne, gorczycę, mleko i produkty pochodne.
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję oraz seler
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:
- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania