Śledź Atlantycki
w sosie śmietanowym
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:
- Marynowany śledzik
- Kremowy sos
- Bogate źródło Omega-3
- Naturalne źródło Witaminy D
Poznaj Produkt
-
Filety ze śledzia atlantyckiego
-
Olej rzepakowy
-
Śmietana
-
Cebula
-
Ogórek
32% filety ze śledzia atlantyckiego*, olej rzepakowy, woda, 9% śmietana, 7,5% cebula marynowana, 7,1% ogórki konserwowe, 3,5% jabłko gotowane, cukier, jogurt (mleko, skrobia), ocet spirytusowy, sól, żółtko jaja, skrobia modyfikowana, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu).
W 100 g produktu:energia (kJ/kcal) 1223/296, tłuszcz (g) 26,7 w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) 4,5, węglowodany (g) 7,8 w tym cukry (g) 6,5, białko (g) 6,0 sól (g) 1,4, Witamina D (µg) 3,2 (45% DRWS*), kwasy tłuszczowe Omega-3 (g) 1,6, kwasy tłuszczowe EPA i DHA (g) 0,6
*Dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osób dorosłych)
Produkt zawiera: rybę, mleko oraz jaja.
Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki, soję i seler.
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:
- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania