Śledź Atlantycki
w sosie tatarskim
Glutenu
Wybierz gramaturę:
Glutenu
Wybierz gramaturę:
- Chrupiące warzywa
- Kremowy sos
- Marynowany śledzik
- Witamina D
Poznaj Produkt
-
filety ze śledzia atlantyckiego
-
olej rzepakowy
-
śmietana
-
ogórek
-
pieczarki
32 % Filety ze śledzia atlantyckiego* , olej rzepakowy, woda, 9,1 % śmietana, 6,8 % ogórki konserwowe, 5,4 % pieczarki konserwowe, 4 % cebula marynowana, cukier, jogurt (mleko, skrobia), sól, koperek, ocet spirytusowy, skrobia modyfikowana, żółtko jaja, szczypiorek, natka pietruszki, aromat, regulator kwasowości (kwas octowy), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu).
W 100 g produktu:wartość energetyczna:1261 kJ / 305 kcal, tłuszcz:28 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g, węglowodany:6,6 g w tym cukry:5,8 g, białko:6,5 g, sól:1,7 g, możliwe naturalne odchylenia
Produkt zawiera: rybę, mleko oraz jaja.
Produkt może zawierać: gorczycę, skorupiaki, soję i seler.
Każda porcja (100 g produktu) dostarcza:
- 0 Kalorii
- 0 g Węglowodanów
- 0 g Białka
- 0 g Tłuszczu
Co daje W praktyce
- 0 % Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
- 0 Kroków
- 0 Minuty Energicznego tańca
- 0 Godzin Spania