Pasta Smak sezonu Prowansalski

z pieczonymi warzywami

  • porcja na raz
  • wyraziste przyprawy
  • kompozycja pieczonych warzyw
  • inspirowane prowansją
Wybierz gramaturę

    • 0Kcal
    • 0,0gWęglowodanów
    • 0,0gBiałka
    • 0,0gTłuszczu

    Co daje

    W praktyce

    • 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
    • 0Kroków
    • 0 MinutEnergicznego tańca
    • 0,0 GodzinSpania

    Poznaj produkt

    • pieczona cukinia

    • pieczona papryka

    • pieczony bakłażan

    Pełny skład i opis produktu

    Składniki: olej rzepakowy, woda, 11% pomidory pasteryzowane, 10% pasternak gotowany, 7% pieczona cukinia, 7% pieczona czerwona papryka, cukier, serek śmietankowy, 3% pieczony bakłażan, śmietana (śmietana, stabilizator: karagen), sól, koncentrat pomidorowy, płatki ziemniaczane, bazylia, mielona gorczyca, kurkuma, ocet spirytusowy, żółtko jaja, natka pietruszki, 0,3% zioła prowansalskie, skrobia modyfikowana, czosnek granulowany, pieprz, ekstrakt papryki, regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)

    wartości odżywcze

    Wartość odżywcza w 100g: wartość energetyczna 1375 kJ / 333 kcal, tłuszcz 32 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,5 g, węglowodany 9,6 g w tym cukry 7,0 g, białko 1,2 g, sól 1,2 g

    alergeny

    Produkt zawiera: mleko, gorczycę, jaja

    Produkt może zawierać: skorupiaki, ryby, soję, seler, gluten i sezam

    Czy wiesz, że…

    Żółtko jajka to jedno z niewielu żywieniowych źródeł witaminy D.

    Łososie pokonują tysiące kilometrów, żeby wrócić do miejsca, gdzie przyszły na świat.

    Jedna łyżka kawioru zaspokaja dzienną potrzebę na witaminę B12!

    Smaki Lisnera