Szprot

w sosie pomidorowym

Wybierz gramaturę:

    Wybierz gramaturę:

      Szprot w sosie pomidorowym
      • Kremowy sos
      • Źródło kwasów Omega
      • Zdrowy posiłek
      • Nowy smak!

      PoznajProdukt

      • szproty

      • krem pomidorowy

      50% solone szproty [szproty (Sprattus sprattus)*, sól], 50% krem pomidorowy [woda, 16% koncentrat pomidorowy, cukier, sól, olej rzepakowy, cebula suszona mielona, mąka pszenna, modyfikowana skrobia kukurydziana, przyprawy: pieprz czarny, ekstrakt ziela angielskiego]

      *Złowione w Morzu Bałtyckim (FAO 27.IIId) za pomocą włoków pelagicznych.

      W 100 g produktu: Wartość energetyczna:660 kJ / 158 kcal Tłuszcz:10,2 g w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone:2,6 g Kwasy tłuszczowe jednonienasycone:4,3 g Kwasy tłuszczowe wielonienasycone:2,9 g Węglowodany:5,6 g w tym cukry:4,4 g Białko:11,0 g Sól:1,42 g Kwasy tłuszczowe Omega-3: 2,2 g Kwasy tłuszczowe Omega-6: 0,8 g Możliwe naturalne odchylenia.

      Produkt zawiera rybę i gluten

      Każda porcja(100 g produktu) dostarcza:

      • 0Kalorii
      • 0gWęglowodanów
      • 0gBiałka
      • 0gTłuszczu

      Co dajeW praktyce

      • 0 %Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
      • 0Kroków
      • 0 MinutyEnergicznego tańca
      • 0 GodzinSpania