Pasta warzywna

z cukinią, kolendrą i limonką

  • Idealnie kremowa
  • Porcja na raz
  • Aromatyczna
  • Szybka przekąska
Wybierz gramaturę

    • 0Kcal
    • 0,0gWęglowodanów
    • 0,0gBiałka
    • 0,0gTłuszczu

    Co daje

    W praktyce

    • 0,0%Dziennego zapotrzebowania kalorycznego osoby dorosłej
    • 0Kroków
    • 0 MinutEnergicznego tańca
    • 0,0 GodzinSpania

    Poznaj produkt

    • ciecierzyca

    • pietruszka

    • kolendra

    • limonka

    • pieczona cukinia

    • wegańskie
    Pełny skład i opis produktu

    Składniki: 31% cukinia pieczona, 27% ciecierzyca gotowana, olej rzepakowy, 8,5% pietruszka gotowana, 6,5% pasternak gotowany, 6% seler gotowany, natka pietruszki, czosnek, sól, błonnik pszenny (bezglutenowy), cukier, skrobia ziemniaczana, 0,55% sok z limonki, przyprawy, 0,25% kolendra, regulator kwasowości (kwas cytrynowy).

    wartości odżywcze

    Wartość odżywcza w 100 g: energia 643 kJ/155 kcal, tłuszcz 11,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g, węglowodany 7,2 g w tym cukry 2,0 g, białko 2,8 g, sól 1,5 g.
     

    alergeny

    Produkt zawiera gluten i seler.

    Czy wiesz, że…

    Suszone pomidory stosowane są w kuchni wielu krajów śródziemnomorskich. Ich konkretne pochodzenie nie jest jednak całkowicie jasne.

    Czosnek obniża poziom cholesterolu i ma właściwości antybiotyczne.

    Smaki Lisnera