Powrót do listy przepisw

Chrupiąca bagietka Z Pastellą jajeczną z kurkami

szynką parmeńską i rukolą

00:054 porcje
Udostępnij przepis: Drukuj:

Składniki

  • 1 Pastella z kurkami Lisner
  • 1 Bagietka pszenna
  • 6 Plastrów szynki parmeńskiej
  • 70g Rukoli
  • 2 łyżki marynowanych kurek (opcjonalnie)
Chrupiąca bagietka Z Pastellą jajeczną z kurkamiChrupiąca bagietka Z Pastellą jajeczną z kurkami
Sposób przygotowania

Sposób przygotowania

  1. Bagietkę przekrój wzdłuż na pół.
  2. Jeżeli lubisz chrupiące pieczywo, polecamy bagietę podgrzać na tosterze lub patelni do zarumienia.
  3. Posmaruj bagietkę Pastellą z kurkami.
  4. Ułóż na bagietce szynkę parmeńską i rukolę.
  5. Wierzch ozdób marynowanymi kurkami.