O nas
Produkty
Przepisy
Nowości
Blog
DLA ZIEMI
Kariera
Kontakt
Śledź nas!
Informacje dla dostawców
Polityka prywatności
PL
EN
UKR
Powrót do listy przepisw
Chrupiąca bagietka Z Pastellą jajeczną z kurkami
szynką parmeńską i rukolą
00:05
4 porcje
Udostępnij przepis:
https://www.lisner.pl/przepisy/chrupiaca-bagietka-pastella-z-kurkami
Drukuj:
Składniki
1 Pastella z kurkami Lisner
1 Bagietka pszenna
6 Plastrów szynki parmeńskiej
70g Rukoli
2 łyżki marynowanych kurek (opcjonalnie)
Sposób przygotowania
Bagietkę przekrój wzdłuż na pół.
Jeżeli lubisz chrupiące pieczywo, polecamy bagietę podgrzać na tosterze lub patelni do zarumienia.
Posmaruj bagietkę Pastellą z kurkami.
Ułóż na bagietce szynkę parmeńską i rukolę.
Wierzch ozdób marynowanymi kurkami.
Zrobione przy użyciu produktu
Pastella
jajeczna z kurkami
Zobacz produkt
Zrobione przy użyciu produktu