Powr贸t do listy przepisw

Wega艅ski tatar z boczniaka a'la rybny

Z suszonymi pomidorami i og贸rkiem konserwowym

00:152 porcje
Udost臋pnij przepis: Drukuj:

Sk艂adniki

  • 200g Ro艣linny na raz boczniaki po wiejsku Lisner
  • 1 Bia艂a cebula
  • 4 Og贸rki konserwowe
  • 50g Suszonych pomidor贸w w oleju
  • Koperek do dekoracji
  • Grzybki marynowane do dekoracji
  • 4 Kromki 艣wie偶ego chleba jako dodatek
Wega艅ski tatar z boczniaka a'la rybnyWega艅ski tatar z boczniaka a'la rybny
Spos贸b przygotowania

Spos贸b przygotowania

  1. Boczniaki, suszone pomidory, cebule i og贸rki konserwowe pokr贸j w drobn膮 kostk臋.
  2. Tak przygotowane sk艂adniki uk艂adaj warstwami w ringu do tatara lub bezpo艣rednio na talerzu.
  3. Udekoruj koperkiem i kurkami.
  4. Podawaj ze 艣wie偶ym chlebem.