O nas
Produkty
Przepisy
Nowo艣ci
Blog
DLA ZIEMI
Kariera
Kontakt
艢led藕 nas!
Informacje dla dostawc贸w
Polityka prywatno艣ci
PL
EN
UKR
Powr贸t do listy przepisw
Wega艅ski tatar z boczniaka a'la rybny
Z suszonymi pomidorami i og贸rkiem konserwowym
00:15
2 porcje
Udost臋pnij przepis:
https://www.lisner.pl/przepisy/weganski-tatar-z-boczniaka-ala-rybny
Drukuj:
Sk艂adniki
200g Ro艣linny na raz boczniaki po wiejsku Lisner
1 Bia艂a cebula
4 Og贸rki konserwowe
50g Suszonych pomidor贸w w oleju
Koperek do dekoracji
Grzybki marynowane do dekoracji
4 Kromki 艣wie偶ego chleba jako dodatek
Spos贸b przygotowania
Boczniaki, suszone pomidory, cebule i og贸rki konserwowe pokr贸j w drobn膮 kostk臋.
Tak przygotowane sk艂adniki uk艂adaj warstwami w ringu do tatara lub bezpo艣rednio na talerzu.
Udekoruj koperkiem i kurkami.
Podawaj ze 艣wie偶ym chlebem.
Zrobione przy u偶yciu produktu
Ro艣linny na raz
Boczniak po wiejsku
Zobacz produkt
Zrobione przy u偶yciu produktu